Klan: Mekhet
Kovenant: Drakordern

Publik bakgrund

Tubal Qayin är Mekhet och aktiv i Drakordern. Han har varit invigd sedan 1986, och har varit med i Drakordern lika länge. Det sägs att Tubal är en person som är bra att prata med om man vill bli en Drake, men exakt hur eller varför viskas det inte lika högt om.

Före detta privatdetektiv och numera fruktansvärt alkoholiserad smutsgörare och snokare. Inbrott, stölder, allt är möjligt om man har blod att betala med. (Han har även en kompanjon vid namn November)

Utöver sitt arbete så sysslar han också med att studera massa konstiga saker för ordern. Drömmar, kraftlinjer, älvor och annat (uppenbart) hittepå. Han påstår att han brukar hänga med stadens sjöjungfruar. Han kan stundvis vara besatt med att begripa en viss dröm han haft, att förstå dess innebörd och kunna agera innan det är för sent.

Han brukar tydligen inte hinna, för det brukar följas av en period av kraftig cynisism och fylla.

Han gillar att bli distraherad från sina tankar och verkligheten, båda som han har svårt att begripa. Det betyder att han är omättligt social, och gärna sitter och tjötar med vem som helst, om vad som helst. Han dricker kopiösa mängder alkohol och är okej med de flesta andra droger också så länge de inte är hallucinogena.

Han har en liten egenhet i att han inte kastar någon skugga, vilket man kan ha upptäckt om man är uppmärksam.


Innehåll Copyright © Masquerade Kalmar 2018. Alla Rättigheter reserverade

Vampire the Requiem © White Wolf Publishing - A Paradox Interactive AB company. All rights reserved.